Toegevoegde waarde bieden voor gemeenten, provincies, ministeries en agentschappen.
Lees verder...
Al jaren erkend specialist op het gebied van openbaar vervoer onderzoek en advies.
Lees verder...
Toegankelijk en praktisch bruikbaar onderzoek en advies. Keuzes maken vanuit vertrouwen.
Lees verder...

Imago onderzoek

De beleving van een product of dienst is nauw gerelateerd aan het imago van een organisatie. Inzicht in het imago is daarom uitermate belangrijk. Een imago onderzoek brengt het beeld dat de buitenwereld van een organisatie heeft in kaart. Een imago onderzoek wordt over het algemeen uitgevoerd onder de belangrijkste stakeholders van een organisatie. Moventem is gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van imago onderzoek.

Om het imago vast te stellen is het in veel gevallen aanbevelingswaardig dat het imago onderzoek wordt uitgevoerd onder meerdere doelgroepen.

Hierbij kan gedacht worden aan imago onderzoek onder klanten, niet-klanten, medewerkers en leveranciers. Als een imago onderzoek goed is vormgegeven, dan ontstaat een accuraat en volledig beeld.

Wat meet Moventem?

Allereerst is het van belang uw doelgroep te definiëren samen met Moventem. Vervolgens meten we uw imago aan de hand van de volgende aspecten:

  • Wat is top-of-mind, oftewel spontane associaties, van de doelgroep over uw merk, product, dienst of organisatie als geheel?
  • Hoe ziet uw doelgroep uw merk, product dienst of organisatie als geheel?
  • Sluit het gepercipieerde imago aan bij het gewenste imago?
  • Hoe vergelijkt uw doelgroep uw organisatie ten opzichte van de concurrenten?

Imago onderzoek door Moventem: deskundig en betrokken

Moventem is specialist in het ontwerpen, opzetten en uitvoeren van deskundig onderzoek. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om een gedegen en betaalbare imago onderzoek uit te voeren. Wij werken voor organisaties uit heel Nederland. Ons klantenbestand varieert van eenmanszaken tot grote overheidsinstanties.

Wij komen graag (geheel vrijblijvend) op bezoek om de mogelijkheden voor een imago onderzoek te bespreken.

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: