Toegevoegde waarde bieden voor gemeenten, provincies, ministeries en agentschappen.
Lees verder...
Al jaren erkend specialist op het gebied van openbaar vervoer onderzoek en advies.
Lees verder...
Toegankelijk en praktisch bruikbaar onderzoek en advies. Keuzes maken vanuit vertrouwen.
Lees verder...

Moventem helpt u bij de uitvoer van een klanttevredenheidsonderzoek

Hoe tevreden zijn uw klanten? Hoe loyaal zijn ze? Van welke diensten maken zij gebruik? Hoe ervaren zij de klantgerichtheid van uw organisatie? Een heleboel vragen en nog meer antwoorden. Moventem helpt u bij het stellen van de juiste vragen en het verzamelen en analyseren van de antwoorden. Dit kan goed worden vormgegeven via een klanttevredenheidsonderzoek.

De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek zijn glasheldere uitspraken over zaken als deskundigheid, klantgerichtheid, productverbeteringen, verkoopkansen, enzovoort. Daarnaast ontvangt u essentiële inzichten in tevredenheid, loyaliteit, imago en uw concurrentiepositie. U en uw medewerkers krijgen hiermee een compleet inzicht in klantwensen en het functioneren van uw organisatie, vanuit het perspectief van uw klant.

Moventem is specialist in het ontwerpen, opzetten en uitvoeren van deskundig onderzoek. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om een verantwoord klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Een betrouwbaar en alom geaccepteerd wetenschappelijk model ligt hieraan ten grondslag. Hierdoor weet u zeker dat alle aspecten inzichtelijk worden die het tevredenheidoordeel van uw klanten bepaald. Inleven en meedenken zijn kernbegrippen bij ons klanttevredenheidsonderzoek. Inhoudelijke kwaliteit gecombineerd met een hoge mate van betrokkenheid staan garant voor een succesvol klanttevredenheidsonderzoek.

Neem contact op, dan komen wij graag langs om kennis te maken en de mogelijkheden voor een klanttevredenheidsonderzoek te verkennen.

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: