Toegevoegde waarde bieden voor gemeenten, provincies, ministeries en agentschappen.
Lees verder...
Al jaren erkend specialist op het gebied van openbaar vervoer onderzoek en advies.
Lees verder...
Toegankelijk en praktisch bruikbaar onderzoek en advies. Keuzes maken vanuit vertrouwen.
Lees verder...

Marktonderzoeksbureau Moventem werkt praktijkgericht, deskundig en betrokken

Marktonderzoeksbureau Moventem is gespecialiseerd in het verzamelen, analyseren en vertalen van markt- en klantinformatie. Op basis van toegankelijke en praktijkgerichte onderzoeksresultaten en adviezen kunnen (strategische) keuzes vanuit vertrouwen worden gemaakt. Het marktonderzoeksbureau heeft in feite maar één doel: de opdrachtgever faciliteren bij het nemen van de juiste beslissingen om zodoende zijn organisatie verder te brengen. Inleven en meedenken zijn kernbegrippen van de dienstverlening. De inhoudelijke kwaliteit van het marktonderzoekbureau gecombineerd met de hoge mate van betrokkenheid staan garant voor het beste resultaat. Moventem werkt voor organisaties uit heel Nederland. Het klantenbestand varieert van eenmanszaken tot grote overheidsinstanties. Moventem is een onafhankelijk marktonderzoeksbureau en is mede daardoor instaat objectief de beste onderzoeksopzet vast te stellen en daarmee het beste resultaat voor haar opdrachtgevers.

Onze onderzoeken

Moventem draagt zorg voor zowel kwalitatieve – als kwantitatieve onderzoeken. Waar kwalitatief een open karakter heeft, daar is kwantitatief meer gesloten via gestandaardiseerde vragenlijsten. Onze (onderzoeks)diensten zijn o.a.:

Het deskundige team van gedreven onderzoekers houdt rekening met alle relevante factoren, zoals de informatiebehoefte, de gewenste doorlooptijd en het beschikbare budget. Maar minstens zo belangrijk: bij marktonderzoeksbureau Moventem wordt met plezier gewerkt en dat brengt het beste in iedereen naar boven. Het marktonderzoeksbureau heeft passie voor onderzoek en is altijd gefocust op kwaliteit.

Marktonderzoeksbureau Moventem is aangesloten bij de Nederlandse Marktonderzoek Associatie (MOA) en werkt conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Daarnaast wordt voldaan aan de internationale code voor marktonderzoekers van de Europese Vereniging voor Marktonderzoek (European Society for Opinion and Marketing Research; ESOMAR) en de Internationale Kamer van Koophandel (ICC).

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: