Toegevoegde waarde bieden voor gemeenten, provincies, ministeries en agentschappen.
Lees verder...
Al jaren erkend specialist op het gebied van openbaar vervoer onderzoek en advies.
Lees verder...
Toegankelijk en praktisch bruikbaar onderzoek en advies. Keuzes maken vanuit vertrouwen.
Lees verder...

Marktverkenning door Moventem

Een marktverkenning of marktonderzoek is een onderzoek waarbij wij informatie verzamelen over (mogelijke) markten of klanten. Meestal doen wij een marktverkenning voor concrete producten, diensten of (bedrijfs)ideeën. Hierbij kan het gaan om het in kaart brengen van nieuwe doelmarkten of concurrenten, maar bijvoorbeeld ook om het vaststellen van (toekomstige) trends op een bestaande markt.

Daarnaast wordt onze markverkenning vaak gebruikt bij innovatie, door marktinformatie te koppelen aan productontwikkeling. Veelal is er onduidelijkheid waar de meest kansrijke innovatie kansen te vinden zijn.

Moventem kan hierbij uitkomst bieden door een goede vertaalslag te maken van marktinformatie naar productontwikkeling en marktpositionering.

Een marktverkenning bij Moventem gaat verder dan het vaststellen van algemene marktkenmerken. Er wordt een specifieke analyse gedaan voor uw unieke organisatie en dienst/ product of idee. Een marktverkenning heeft een functie als informatiebron. Deze is slechts doeltreffend wanneer de klant door de marktverkenning in staat wordt gesteld verantwoorde keuzes te maken.

Moventem is specialist in het ontwerpen, opzetten en uitvoeren van deskundig onderzoek. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om een gedegen en betaalbare marktverkenning uit te voeren.

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: