Toegevoegde waarde bieden voor gemeenten, provincies, ministeries en agentschappen.
Lees verder...
Al jaren erkend specialist op het gebied van openbaar vervoer onderzoek en advies.
Lees verder...
Toegankelijk en praktisch bruikbaar onderzoek en advies. Keuzes maken vanuit vertrouwen.
Lees verder...

Moventem is OV onderzoek specialist

Onderzoeks- en adviesbureau Moventem is gespecialiseerd in openbaar vervoer (OV) onderzoek. Sinds haar oprichting biedt het marktonderzoeksbureau ondersteuning aan zowel vervoerders als concessieverleners middels onafhankelijk OV onderzoek.

Moventem is specialist in het ontwerpen, opzetten en uitvoeren van deskundig onderzoek. Wij leveren betrouwbare, heldere en toegankelijke onderzoeksresultaten en adviezen. De uitkomsten van een OV onderzoek dienen als input voor (strategische) beslissingen. Voor ieder vraagstuk wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever het meest optimaal aansluitende OV onderzoek vormgegeven. Inleven en meedenken zijn kernbegrippen van de dienstverlening. Met een specifieke werkwijze voor elk vraagstuk levert Moventem altijd maatwerk.

Het deskundige en ervaren team van gedreven OV onderzoekers houdt hierbij rekening met alle relevante factoren, zoals de informatiebehoefte, de gewenste doorlooptijd en het beschikbare budget. Maar minstens zo belangrijk: bij onderzoeksbureau Moventem wordt met plezier gewerkt en dat brengt het beste in iedereen naar boven. De rol van Moventem gaat verder dan alleen het ontwerp en de uitvoering van OV onderzoek. Nieuwe inzichten die voortkomen uit onze onderzoeken leiden tot een bijdrage aan een beter OV. Deze nieuwe inzichten worden verkregen door onder andere:

Moventem is dé specialist in OV onderzoek

Moventem heeft passie voor OV onderzoek en is altijd gefocust op kwaliteit. Ons klantenbestand varieert van kleine organisaties tot overheidsinstanties. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor een OV onderzoek toegesplitst op uw organisatie. Neem contact op.

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: