Toegevoegde waarde bieden voor gemeenten, provincies, ministeries en agentschappen.
Lees verder...
Al jaren erkend specialist op het gebied van openbaar vervoer onderzoek en advies.
Lees verder...
Toegankelijk en praktisch bruikbaar onderzoek en advies. Keuzes maken vanuit vertrouwen.
Lees verder...

Moventem voert uw reizigersonderzoek uit

Onderzoeks- en adviesbureau Moventem is gespecialiseerd op het gebied van het openbaar vervoer (OV). Sinds haar oprichting biedt het marktonderzoeksbureau ondersteuning aan zowel vervoerders als concessieverleners middels onafhankelijk reizigersonderzoek. Actuele (reizigers)informatie is van cruciaal belang bij het nemen van (strategische) beslissingen. Op basis van gefundeerd reizigersonderzoek levert marktonderzoeksbureau Moventem betrouwbare, heldere en toegankelijke onderzoeksresultaten en adviezen.

Maatwerk reizigersonderzoek

Moventem biedt onder andere ondersteuning door maatwerk onderzoeken op basis van:

Inhoudelijke kwaliteit gecombineerd met hoge mate van betrokkenheid staan garant voor gedegen conclusies en aanbevelingen op basis van het reizigersonderzoek.

Voor ieder vraagstuk wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever het meest optimaal aansluitende reizigersonderzoek vormgegeven. Inleven en meedenken zijn kernbegrippen van de dienstverlening. De nieuwe inzichten die voortkomen uit reizigersonderzoek leiden tot een bijdrage aan een beter OV. Onderzoeksbureau Moventem heeft passie voor reizigersonderzoek en is altijd gefocust op kwaliteit. Moventem marktonderzoek is aangesloten bij de Nederlandse Marktonderzoek Associatie (MOA) en werkt conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Daarnaast wordt voldaan aan de internationale code voor marktonderzoekers van de Europese Vereniging voor Marktonderzoek (European Society for Opinion and Marketing Research; ESOMAR) en de Internationale Kamer van Koophandel (ICC).

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: