Toegevoegde waarde bieden voor gemeenten, provincies, ministeries en agentschappen.
Lees verder...
Al jaren erkend specialist op het gebied van openbaar vervoer onderzoek en advies.
Lees verder...
Toegankelijk en praktisch bruikbaar onderzoek en advies. Keuzes maken vanuit vertrouwen.
Lees verder...

Deskundig tevredenheidsonderzoek door Moventem

Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen, analyseren en vertalen van markt- en klantinformatie. Op basis van toegankelijke en praktijkgerichte onderzoeksresultaten en adviezen kunnen (strategische) keuzes vanuit vertrouwen worden gemaakt. Eén van onze voornaamste expertises betreft tevredenheidsonderzoek. Een tevredenheidsonderzoek wordt meestal gehouden onder belangrijke stakeholders van een organisatie.

Voorbeelden van de diverse stakeholders zijn:

  • Klanten;
  • Medewerkers;
  • Partners;
  • Bevolking;
  • Ondernemers;
  • (Openbaar vervoer) reizigers;
  • Leveranciers.

Deskundig tevredenheidsonderzoek door Moventem

Moventem is specialist in het ontwerpen, opzetten en uitvoeren van deskundig onderzoek. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om een verantwoord tevredenheidsonderzoek uit te voeren. De aanpak van Moventem is gebaseerd op jarenlange ervaring. Daarnaast ligt een betrouwbaar en aalgemeen geaccepteerd wetenschappelijk model ten grondslag aan het tevredenheidsonderzoek. Hierdoor weet u zeker dat alle aspecten inzichtelijk worden die een tevredenheidoordeel bepalen.

Onze filosofie is dat het belang van de klant leidend is bij tevredenheidsonderzoek. Dat houden wij alleen vol wanneer wij eerlijk zijn. Daarom geven wij altijd onze mening, ook als dat wellicht als confronterend wordt ervaren. Ja-knikkers zijn er al genoeg. Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerken. Met en voor onze klanten bouwen aan de toekomst. Inleven en meedenken zijn kernbegrippen bij ons tevredenheidsonderzoek. Inhoudelijke kwaliteit gecombineerd met een hoge mate van betrokkenheid staan garant voor een succesvol tevredenheidsonderzoek.

Tevredenheidsonderzoek inzicht en advies

Door tevredenheidsonderzoek krijgt u inzicht in wat bestaande klanten van uw organisatie denken. Echter, om gerichte acties te ondernemen, geven wij tevens advies op basis van deze inzichten. Bent u nieuwsgierig wat Moventem voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op.

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: