ERKEND SPECIALIST IN MOBILITEIT & OV

Voor vraagstukken op het gebied van Mobiliteit & (Openbaar) Vervoer neem contact op met Maarten van Setten of Ivo Visser:

Maarten van Setten    Ivo Visser
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     
06 1471 6952   06 4608 4446

Sinds onze oprichting ondersteunen wij vervoerders, provincies, (stads)regio's en gemeenten, met onafhankelijk onderzoek en advies. Wij behoren tot de erkende specialisten op het gebied van mobiliteit en openbaar vervoer. Met de inzichten die voortkomen uit onze onderzoeken willen wij een bijdrage leveren aan slimme mobiliteit en een beter OV in Nederland.

Beleving & Kwaliteit

Moventem brengt, met onder meer reizigersonderzoek en concessie monitoring (mystery-guest metingen), zowel het subjectieve reizigersoordeel (beleving) als de geobjectiveerde kwaliteit in kaart. Deze twee afzonderlijke constructen (beleving & kwaliteit) staan in nauw verband met elkaar: een hogere objectieve kwaliteit (bijv. goede punctualiteit) leidt over het algemeen tot een positief subjectief reizigersoordeel (tevredenheid over stiptheid).

De resultaten van onze onderzoek leiden ertoe dat in kaart kan worden gebracht welke geobjectiveerde (clusters van) kwaliteitsaspecten het reizigersoordeel beïnvloeden. Anders gezegd: aan welke ‘knoppen’ kan – per doelgroep – worden gedraaid om meer tevreden reizigers te krijgen?

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: