IMAGO ONDERZOEK

De beleving van een product of dienst is nauw gerelateerd aan het imago van een organisatie. Inzicht in het imago is daarom uitermate belangrijk. De eigen gewenste identiteit en het externe imago moeten overeenkomen om de corporate identity zo krachtig mogelijk neer te zetten. Een imago onderzoek helpt om inzicht te krijgen en de benodigde stappen voorwaarts te kunnen maken.

Communicatie onderzoek

Onderzoek naar communicatie omvat al het onderzoek dat wordt uitgevoerd in het kader van het bedenken, ontwikkelen en evalueren van communicatie-uitingen. Essentieel om gericht te kunnen bepalen op welke manier uw doelgroep het meest effectief bereikt kan worden. De juiste toon, informatie die van belang wordt geacht, uw onderscheidende vermogen, allemaal zaken waar een onderzoek inzicht in kan verschaffen.

Zowel voor een gedegen imago onderzoek als communicatie onderzoek bent u bij Moventem aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met Robin Koster of Maarten van Setten en laat u inlichten over alle mogelijkheden die Moventem u te bieden heeft.

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: