MONITORING ONDERZOEK

Een monitoringsonderzoek wordt periodiek uitgevoerd om ontwikkelingen of trends te kunnen volgen. Informatie over een bepaald verschijnsel wordt systematisch verzameld. Hierbij is het gebruikelijk dat een aantal indicatoren steeds hetzelfde is. Daardoor ontstaat een kengetal waarmee na verloop van tijd vergelijkingen kunnen worden gemaakt. Met een dergelijke trendanalyse kan gemonitord worden of bepaalde verbetermaatregelen of communicatie-uitingen het gewenste effect hebben.

Effectmeting

Met een effectmeting kan worden vastgesteld of een ingreep of een gebeurtenis tot de gewenste veranderingen heeft geleid. Een effectmeting is een evaluatieonderzoek en gaat in essentie altijd om een vergelijking van de huidige situatie met de oude situatie. Wij ondersteunen u hierbij graag met onze (wetenschappelijke) kennis, ervaring en tools.

Graag gaan wij met u in gesprek over het meten van het effect van uw beleid, dienstverlening of van uw campagnes. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft veel ervaring op dit gebied en staat u graag te woord.

Moventem is aangesloten bij:
logo-moa
logo-esomar
 
 
Volg ons via: